Är du en av dem som rynkar på näsan när du hör ordet ”second-hand”, ”begagnat” eller ”använt”? Du är inte ensam. Det finns många människor världen över som aldrig köpt en begagnad pryl eller klädesplagg då de avskräcks av idén att man skulle ta in en annan persons använda saker i sitt hem. Men begagnat behöver inte betyda illaluktande kläder och trasig teknik. Att köpa begagnade prylar i bra kvalité kan spara dig hundra- om inte tusentals kronor per köp och dessutom gör du en god gärning för miljön!

Att köpa begagnade datorer, surfplattor och smartphones är inte bara ett etiskt steg närmre klimaträttvisa – det är ett fantastiskt sätt att spara pengar på. Begagnad elektronik behöver inte ens betyda välanvänd, så i dessa fall slipper du oroa dig över att någon annan pillat på din ”nya” telefon. Köper du hos Bluecity hittar du iPhones som går att få till ett betydligt billigare pris än originalpriset, bara för att den förra ägaren ångrade sig om den köpta modellen. De säljer iPads och andra prylar i lika bra kvalité som en ny, som kan ha nedsatt pris bara för att den förra ägaren råkade beställa fel färg!

Köp din nya telefon begagnad

Testade och reparerade produkter med 2 års garanti

När du köper begagnad elektronik hos Blue City får du verkligen valuta för pengarna. Företaget köper produkter från både företag och privatpersoner som de sedan grundligt testar, reparerar om det är behov för det samt raderar och rengör produkten. Detta innebär att du kan få elektronikprylar av samma kvalité som om du skulle köpt dem helt nya, fast till ett betydligt mindre belopp! Skulle du uppleva problem med den produkt du köpt från Blue City har du som kund dessutom 2 års garanti och 3 års reklamationsrätt på alla produkter. Allt för att du som kund ska känna dig mer manad till att handla mer hållbart.