Det nya året är en tid för nya början, och vad kan vara en bättre ny början än att hitta kärleken? Om du vill träffa någon speciell den här månaden har vi några tips till dig. Enligt dejtingexperter är januari den mest populära tiden för att träffa singlar, och Dating Sunday (årets första söndag) är den bästa tiden för att skicka några flirtiga sms över. Så oavsett om du äntligen har kommit över uppbrottet eller om du har blivit snömodd – när en ny flirt försvinner när julperioden är över – finns det ingen anledning att vänta längre! Ge dig ut och hitta din match!

Vill du hitta kärleken i 2022? Kanske har du äntligen kommit över ditt uppbrott och är redo att doppa tårna i dejtingpoolen? Eller kanske har du blivit snömanad – när en ny flirt försvinner när julhelgen är över? Oavsett vad du har för anledning är detta den perfekta månaden för att hitta kärleken. om du vill hitta kärleken online kan du kolla in Citizen21, de har ett hav av alternativ.

Enligt dejtingexperter är januari den mest populära tiden för att träffa singlar och Dating Sunday (årets första söndag) är den bästa tiden för att skicka några flirtiga sms. Så oavsett om du äntligen har kommit över uppbrottet eller om du har blivit snöad in – när en ny flirt försvinner när julperioden är över – finns det ingen anledning att vänta längre! Gå ut i världenoch hitta din match!

Lycka till med dejting!